Menu

Livet som dyrlæge

9 ting du skal acceptere, hvis du vil date en landmand

 

Jeg er opvokset på landet, og da jeg fik en alder hvor interessen for heste blev udskiftet med en interesse for drenge, havde mine kærester alle en ting til fælles. De var landmænd. Der er nogle udfordringer ved at date en landmand og her er noget af det, som jeg har lært.

 

Du lærer at acceptere lugten af ko, svin eller mink

Uanset hvor mange gange der bliver vasket hænder, vil duften af dyr stædig hænge ved.

Hvis du vil date en landmand skal du ikke have en sart næse

 

En date starter sjældent før kl 19, og det kan også blive senere

Hvis du dater en landmand skal du ikke forvente at komme på date før alle dyrene er fodret og der kan opstå forsinkelser hvis en maskine er gået i stykker, eller der skal dyrlæge til et sygt dyr.

Dyrene kommer altid i første række, og det skal du acceptere, hvis du dater en landmand.

 

Spørgsmålet, hvordan var din dag, kan udløse meget brok

Det er ikke altid at en landsmands dag går som planlagt, og nogle gange går alt bare galt.

Det bedste du kan gøre i en sådan situation er at lytte forstående, og lader ham/hende læsse dagens frustrationer af.

 

En landmand kan ofte løse hvilket som helst problem med meget lidt

Landmænd har en evne ud over det sædvanlige til at løse problemer eller reparere ting med de materialer, som de lige har liggende, så man i det mindste kan blive færdig med dagens arbejde. Så må det jo helst heller ikke koste noget.

 

Forvent at fejre din fødselsdag eller jeres årsdag i en traktor

Arbejdet skal passes og det kan en fødselsdag eller årsdag ikke lave om på. Så er du så uheldigt at disse dage falder i en sæson, så må du pakke madkurven og fejre dagen i traktoren på de alt for små børnesæder, i stedet for på en dejlig restaurant.

 

Jeres aftaler kan hurtigt blive ændret

Selvom I har en aftale, kan du stadig risikere at denne bliver aflyst, selv i sidste øjeblik. For hvis der er problemer i stalden eller travlt i marken, så må du vente. Sådan er det!

 

Der er ikke så stor forskel på hverdage og weekender

Dyrene skal passes hver dag og derfor er der ikke den store forskel på hverdage og weekender, og du skal ikke forvente at komme på weekend langt fra gården, og kommer I afsted, er der risiko for at I skal tidligere hjem, hvis der opstår problemer.

 

Det er vigtigt at kunne de forskellige mærker af traktorer

Det er vigtigt hvilken traktor en landmand kører i, og det er forskel. Hvis du dater en landmand, skal du allerede på første date finde ud af hvilket mærke (og farve), som er den bedste (ifølge din date) og uanset hvilket mærke det er, så er det nu din nye ynglingsfarve, hvis du vil se ham igen.

 

Landmænds engagement og drive er i særklasse

Landmænd er passionerede mennesker, og er drevet af noget større end at tjene penge. De vil gøre en ekstraordinær indsats for at lykkedes.

De kan løse enhver opgave, fordi er er stædige og sjældent giver op.

Hvis du dater en landmand, skal du være en tålmodig sjæl, men til gengæld får man lov til at være sammen med et dedikeret menneske, drevet af passion og følelser. Og det er det hele værd.